13. aug, 2014

Adviezen En Tips Voor Een Trashy Low-Budget Filmavondje

1. A.P. (Audience Participation)

Zoals sommigen van u misschien weten, werden veel van de low-budget films speciaal voor drive-in bioscopen geproduceerd. De spontane en actieve inbreng van het publiek kwam tot uitdrukking in fluitconcerten of scheldpartijen, die de belangrijkste scenes van de film begeleidden. Fluiten, schelden en het gooien van wc-rollen zijn trouwens voor bij de tv of computer ook heel geschikt.

2. Lichaamscontact

De drive-in bioscopen waren uiteraard de gelegenheid voor de zogenaamde achterbank-opvoeding. Het schokeffect van bepaalde scenes riep bij de meegebrachte meisjes een behoefte aan lichamelijk contact op. Mijn tip: Ichi The Killer. Nadat zij zich de hele avond aan u heeft vastgeklampt heeft u geen enkele moeite meer het lichamelijk contact later op de avond verder uit te werken.

3. Drank

Natuurlijk winnen dit soort films aan effect door de extra stimulans van drank. U moet wel in stijl blijven. Aanbevolen: wodka en bier.

4. Muziek

Ook muziek is belangrijk voor de stemming. Alle soorten hard-rock en hardcore punk komen vanzelfsprekend in aanmerking. En gebruik anders uw fantasie. Om een voorbeeld te geven: bij amputatiescenes past ''The First Cut Is The Deepest'' van Rod Stewart natuurlijk perfect.

Meest recente reacties

10.01 | 09:55

Wally zat destijds in de Dienst NoodOpvang (DNO) en wilde op deze manier aan een baan komen.

Deel deze pagina